Program de fidelizare - Puncte PREMIUM - VELVE.RO

Clientii nostri ne-au demonstrat de-a lungul timpului ca serviciile si produsele de calitate se rasplatesc cu fidelitate.

Ce este VELVE.RO PREMIUM? - este programul nostru de loialitate si reprezinta modalitatea noastra de a va multumi pentru fiecare comanda plasata in magazinul nostru. 


Cum strang puncte Premium?

Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru, primesti puncte premium intre 5% si 10% din valoarea cumparaturilor.

Primesti puncte premium in valoare de 3 lei pentru fiecare review adaugat la produse diferite pe care le poti folosii la urmatoarea comanda. O recenzie este valida daca are cel putin 10 cuvinte si este publicata (un cuvant este compus din cel putin 2 litere). Esti recompensat pentru primele 5 review-uri lasate. Review-urile sunt moderate (nu se publica imediat). Ne rezervam dreptul de a nu publica review-uri care contin limbaj nepotrivit sau care nu au legatura cu produsul.


Cum folosesc punctele Premium?

  • Pentru a putea acumula si folosii punctele Premium trebuie sa fi logat in cont. In sectiunea Wallet din contul tau vei putea sa vezi toate punctele cumulate.
  • Poti achita o parte din contravaloarea comenzii utilizand suma eligibila disponibila in wallet, iar diferenta de plata va fi achitata utilizand una dintre celelalte metode de plata disponibile sau poti achita intreaga comanda daca ai suficiente puncte disponibile in cont.
  • Tariful de transport nu primeste puncte
  • Punctele Premium se folosesc la urmatoarele comenzi plasate pe site-ul nostru
  • Se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate
  • Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA
  • Numarul punctelor il puteti vedea in cont si puteti sa le folositi in pagina cosului de cunparaturi.