Despre noi

VELVE.ro - daruieste bucurie in fiecare zi!

Suntem compania care iti pune oricand la dispozitie cadouri inedite, perfecte pentru persoanele dragi din viata ta. Comercializam produse potrivite oricui, indifferent de gusurit sau de varsta.


Iubim arta si tot ce este frumos. Scopul nostru principal este acela de a aduce un plus de eleganta si de rafinament cadourilor pe care le alegi. Iti vom pune la dispozitie intotdeauna produse calitative si cu un design aparte pe care sa le poti darui cu incredere in orice moment. Detinem o gama larga de optiuni, printre care majoritate sunt realizate manual de catre angajatii nostri. Toate acestea pentru a-ti oferi o experienta deosebita prin achizitionarea lor.


VELVE este format dintr-o echipa tanara, pasionta de frumos. Acest lucru ne-a facut sa punem suflet in realizarea cadourilor noastre, care sigur te vor cuceri.


VELVE.ro iti pune la dispozitie produse adecvate oricarei varste, ocazii si buget. Au ca avantaj faptul ca sunt realizate cu multa migala, pe baza unui concept unic. Sustinem originalitatea si ne straduim sa personalizăm fiecare dintre cererile clientilor, pentru ca tu sa primesti ceea ce te reprezinta.


VELVE.ro este administrat de SC VELVE GLOBAL SRL cu sediul in Strada Ziduri intre Vii, Nr 19, Bl H, spatiul nr 2, Bucuresti, Sector 2, si a luat nastere din bucuria de a daruii in fiecare zi ceva deosbit persoanelor dragi.