Top 5 cadouri de 8 Martie

Top 5 cadouri de 8 MartieToate doamnele și domnișoarele așteaptă ziua de 8 martie! Unii spun că 8 martie este Ziua femeii, alții spun că este Ziua mamei, în tot cazul este vorba despre o sărbătoare dedicată reprezentantelor sexului frumos!


Astăzi îți prezentăm TOP 5 cadouri perfecte pentru femeile din viața ta! Idei cadouri de 8 Martie pentru Ea!


Căutarea cadoului perfect de 8 Martie poate deveni o sursă de stres, mai ales pentru cei aflați în pană de inspirație. Tocmai din acest motiv, am întocmit o listă de top 5 cele mai îndrăgite cadouri de 8 Martie pentru Ea, din giftshop-ul Velve.ro.
1. Pachet cadou pentru îndragostiți


Pachetul cadou pentru îndrăgostiți este cadoul ideal pentru iubita/soția ta! Un pachet complet ce conține ursulet de plus cu sunet/mesaj de iubire de 40 cm, un aranjament floral în formă de inimă cu 31 de trandafiri din săpun și o cutie de praline Raffaello. Toate ambalate frumos într-o cutie cadou cu fundă!
2. Aranjament floral WhiffUn cadou excepțional pentru mamă/învățătoare este Aranjamentul floral Whiff . Aranjamentul vine în cutie de lemn albă, personalizată cu inscripția "8 Martie". Acesta conține licheni stabilizați și plante uscate, în cutie elegantă.

3. Ornament din lemn Draw MeOrnamentul din lemn Draw Me poate fi personalizat atât cromatic cât și inscriptional. Fiecare ornament are o tematică individuală. Așadar, este cadoul ideal fie pentru mamă, bunică sau chiar educatoare! 
4. Suport ornamentalAcest ornament este perfect pentru a ura Primăverii un Bun Venit! călduros! Suportul ornamental tip tablou Picture March este în formă de inimă și conține un aranjament floral din trandafir criogenat și licheni stabilizați în glob de sticlă. Toate aceste lucruri îl fac cadoul ideal pentru cineva drag!

5. Ursuleț floral TrandafiriFlorile sunt și au fost întotdeauna simbolul primăverii și al iubirii! Niciodată nu poți da greș cu un aranjament floral! Ursuleții florali din Trandafiri pot fi găsiți în diferite culori, fii atent să alegi culoarea ei preferată! Ei sunt decorați manual și vin ambalați frumos într-o cutie cadou. 
Indiferent de cadoul pe care îl alegi, nu uita că, în fond, scopul e să-i amintești persoanelor drage din viața ta cât de mult înseamnă pentru tine. O primăvară frumoasă tuturor!Comentarii

Articole similare