Cele mai îndrăgite cadouri de Valentine's Day pentru EA

Ziua Îndrăgostiților se sărbătorește în fiecare an pe 14 februarie, și este un prilej bun pentru a-i reaminti persoanei iubite cât de mult o apreciezi, prin gesturi romantice, declarații de dragoste, cadouri si surprize.  Deși preluată din cultura americană, sărbătoarea de Valentines Day a devenit chiar mai populară decât varianta autohtonă, și anume Dragobetele. Iată cele mai populare idei de Cadouri pentru Valentine’s Day. 

Idei cadouri Valentine's Day pentru EA

Căutarea cadoului perfect de Ziua Îndrăgostiților poate deveni o sursă de stres, mai ales pentru cei aflați în pană de inspirație. Tocmai din acest motiv, am întocmit o listă de top 5 cele mai îndrăgite cadouri de Valentines Day pentru EA, din giftshop-ul Velve.ro.

Printre cadourile cu cea mai mare popularitate în rândul doamnelor se numără: aranjamentele cu trandafiri criogenati, aranjamentele cu flori de sapun, ursuleții florali, sau vaze Venus.


Aranjamente cu flori de săpun 


E drept, cu o floare nu se face primăvară, însă cu un aranjament de 151 de trandafiri parfumați de săpun, există șanse mari de a aduce un zâmbet pe chipul unei femei. Trandafirii de sapun sunt ideali pentru decor, dar și pentru aranjamente floarle ce durează o viață. Aceștia au și o întrebuințare mai practică, si anume, se pot folosi pentru a înmiresma și colora apa în care faceți baie.
Ursuleți florali din trandafiriDacă un buchet clasic nu pare destul de special pentru această ocazie și sunteți în căutarea unei alternative mai inedite, o altă idee de cadou de Valentine's Day pentru ea poate fi un ursuleț floral din trandafiri. 


Ursuleții sunt confecționați manual dintr-un material ecologic, non-toxic, foarte asemănător cu florile vii.


Cercei în formă de trandafirCerceii sunt bijuteriile purtate cel mai des de majoritatea femeilor, fiind un cadou de Valentine's day ideal. Mai mult, o pereche de cercei în formă de trandafir, pot fi asortați atât unei ținute elegante (de seara), cât și uneia de zi, casual sau office.


Cutie pentru bijuterii cu flori criogenateUn colier sau brățară bine aleasă, care poartă cu sine o poveste sau gravură specială, poate fi o declarație de dragoste plină de eleganță. Cu toate acestea, degeaba alegi o bijuterie deosebită, dacă nu investești și într-un suport de bijuterii chic. O variantă inspirată poate fi o cutie pentru bijuterii cu flori criogenate.

Indiferent de cadoul pe care îl alegi, nu uita că, în fond, scopul e să-i amintești persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine. Happy Valentine's Day!


Comentarii

Articole similare

Top 5 cadouri de 8 Martie
Top 5 cadouri de 8 Martie
Top 5 cadouri de 8 Martie Toate doamnele și domnișoarele așteaptă ziua de 8 martie! Unii spun că 8 martie este Ziua femeii, alții spun că este Ziua mamei, în tot cazul este vorba despre o...