Îmbogățiți momentul unic al botezului cu produsele noastre special selecționate de la Velve. Oferta noastră include o gamă variată de seturi cadou pentru femei, copii și bărbați, care conțin aranjamente florale și ceasuri elegante. De asemenea, vă propunem pachete cadou pentru întreaga familie, colegi, șefi sau pentru bebeluși, fiecare fiind conceput cu grijă pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Iubitorii de produse unicat vor fi încântați de selecția noastră de produse HandMade. Descoperiți aranjamentele noastre florale artizanale, flori de săpun în diverse forme și trandafiri criogenați pentru un plus de eleganță. De asemenea, avem licheni stabilizați sub formă de tablouri, aranjamente sau copăcei pentru a adăuga o notă de originalitate cadourilor dumneavoastră.

Completăm gama noastră de produse cu o serie de accesorii pentru bucătărie, precum și bijuterii și accesorii de îngrijire personală. Alegeți din gama noastră de brățări, coliere, diademe, ceasuri și multe altele pentru a adăuga o notă personală cadoului dumneavoastră. Accesoriile noastre sunt create pentru a satisface toate gusturile și a se potrivi perfect cu orice stil.

Cu Velve, botezul devine o ocazie specială, unde fiecare detaliu contează. Descoperiți gama noastră variată de produse și alegeți cadoul perfect pentru a celebra acest moment unic în viață.